Izrada web stranica, iako jedna od primarnih aktivnosti The Solvers tima nije naša glavna ideja. Cilj koji smo si postavili je puno ambiciozniji od toga, a to je sveukupno poboljšanje poslovanja naših Klijenata (od poboljšanja prodaje pojedinog proizvoda, do poboljšanja cjelokupnog poslovanja neke firme). Web stranica je samo jedna od mnogih tehnika koje The Solvers tim koristi u ostvarenju svog cilja.
Opsežnim istraživanjem tržišta došli smo do rezultata koji govore da je u današnje vrijeme najbolji i najisplativiji način razvijanja poslovanja putem Online prisutnosti, od kojih je web stranica samo početak. Na web stranicu tek se instaliraju pojedini alati koji nam pomažu da pratimo konkretno ponašanje korisnika na stranici i u skladu sa time prilagođavamo stranicu konkretnim korisnicima što privlači posjetitelje i povećava prodaju.
Tehnike pomoću kojih se to radi je mnogo, kao na primjer: Internet marketing, SEO i SEM kampanje, email marketing i izrada dizajnerski i izvedbeno iznad prosječnih web stranica.
Nije dovoljno samo izraditi web stranicu. Potrebno je izraditi stranicu koja odgovara profilu pojedinog korisnika i prilagoditi njezin izgled i sadržaj ljudima koji posjećuju upravo tu web stranicu da im bude laka i praktična za korištenje.

Andrija Jambrović CEO

Andrija je “Katica za sve”, a najčešće programer, softver arhitekt ili voditelj projekta (ne nužno tim redoslijedom). Iako se webom bavi zadnjih 10 godina, kontinuirano mu plaćaju zadnjih 6, dok su prve 4 provedene u učenju i povremenom projektu “sa strane”. Andrija je vodio puno projekata i sudjelovao u komunikaciji s različitim profilima klijenata te je naučio kako pronaći i fokusirati se na bitno, odnosno kako isporučiti projekt u situaciji “velike nesigurnosti” (zahtjevi se mijenjaju, a rokovi ostaju isti).

Trenutno nema puno vremena za hobije, ali ga zanimaju putovanja i upoznavanje novog, kako bi imao što veće razumijevanje svijeta oko sebe, prepoznavao probleme ljudi i ponudio im Solvers rješenja.

Mladen Ferk  JUNIOR DEVELOPER

Mladen je naš uredski student. Uz studije prava i politologije, radi i uči u Solvers timu. Osim sudjelovanja u izradi sadržaja i web stranica za naše klijente, nadograđuje svoje znanje o CMS sustavu WordPress te je glavni odgovoran za naše profile na društvenim mrežama. Naravno da se ovdje potkradu i razno razni drugi studentski poslovi kao što je skupljanje pošte i kuhanje kave i sl.

U slobodno vrijeme Mladen se bavi gledanjem serija, brigom o našem direktoru gandzi i njegovim uredskim prijateljima Dexteru (haski) i Kayi (bernski planinski pas), praćenjem novosti u tehnološkom svijetu i razno raznim drugim „geekovskim“ aktivnostima!

Gandžo  DIREKTOR

Gandžo je crni mačak, te ujedno i neslužbeni direktor našeg društva. On svakodnevno kontemplira o novim metodama proboja na tržište, marketingu i ostvarivanju mačje dominacije nad svjetskim gospodarstvom. Svojim nemilosrdnim šapama tjera zaposlenike da rade svoj posao i brine se za dobrobit klijenata. Naime, on puno više cijeni zadovoljstvo kupaca nego zdravlje svojih zaposlenika, tako da možete biti sigurni da Gandžine pandže rade uvijek u Vašu korist!