Opis projekta

„Naš rad, metodologija poslovanja i inovativna ICT rješenja jačaju poslovnu kulturu naše tvrtke i njezin fokus usmjeravaju na pružanje najboljih usluga našim korisnicima“

Maidea je posljednji projekt koji smo napravili uz pomoć Theme Buildera, u ovom slučaju, Avade te naš najbolji projekt takvog tipa. S klijentom smo surađivali kako bi dizajn bio prilagođen mogućnostima Avade, a po potrebi, prilagođena je sama tema. Na primjer za Info button, na desnom rubu naslovnice ili responzivnost elementa koji se nisu «htjeli» micati kako bi nama odgovaralo.

Nakon ovog projekta smo definitivno odlučili raditi teme «ispočetka» jer imamo dovoljno znanja o WordPressu i programiranju da nam je prilagodba nove web stranice u Avadi ili postojeće za neku novu funkcionalnost, obično puno kompleksnija i skuplja nego što bi bila izrada ispočetka.

Zbog toga klijentima koji imaju minimalan budžet preporučamo osobe koje su se specijalizirale za izradu stranica u Avadi, Divi ili sličnoj temi, koji onda znaju specifičnosti odgovarajuće teme i mogu ponuditi veću vrijednost za isti novac, a klijentima zainteresiranim u inverstiranje u izradu web stranice i rad na povratu investicije preporučam da nas kontaktiraju.