HTML/CSS

/HTML/CSS
­

Green villages in Central Asia

“Razvoj financiranja, zelenih tehnologija i obnovljive energije za zabačena područja središnje Azije”

Green villages in Central Asia je prvi projekt koji smo napravili uz pomoć naše varijante Underscores teme. Underscores tema je u osnovi samo pomoć developerima, znači postavljena je osnovna arhitektura prema WordPress best practices, kako bi se izbjeglo «izmišljanje tople vode».

Nadogradili smo  temu prema našim […]

Maidea

„Naš rad, metodologija poslovanja i inovativna ICT rješenja jačaju poslovnu kulturu naše tvrtke i njezin fokus usmjeravaju na pružanje najboljih usluga našim korisnicima“

Maidea je posljednji projekt koji smo napravili uz pomoć Theme Buildera, u ovom slučaju, Avade te naš najbolji projekt takvog tipa. S klijentom smo surađivali kako bi dizajn bio prilagođen mogućnostima Avade, a […]

Dreamhouses of old Naples

,

Dreamhouses of old Naples je stranica koja prikazuje ponudu luksuznih kuća zbog čega su klijenti inzistirali na reprezentativnom dizajnu i implementaciji. Vizualna prezentacija te animacija/tranzicija su bili veliki prioritet, stoga smo imalo mnogo posla oko korekcija malih problema koji su su znali iskrsnuti. Glavni ciljevi su bili:

– Implementacija dizajna kreirana od strane vanjskog dizajnera
– Stvoriti […]

Poliklinika Terme Selce

“Mi smo obiteljska klinika koja se brižno odnosi prema svakom našem klijentu. Takovi su i naši suradnici na čijim licima ćete otkriti osmjeh, nadu i jasne odgovore.”

Poliklinika Terme Selce  su naš klijent kojemu trenutno održavamo web stranicu. Naš prvotni zadatak je bio učiniti njihov već postojeći site responzivnim. Znači prilagoditi ga pregledu sa različitih uređaja […]

Cynthia Designs

,

“Važnije od bilo kakvih potvrda iz učionica, je moja ljubav prema poslu i promatranje dramatičnih promjena u vrlo kratkom vremenu”.

Cynthia Designs je webshop i drugi projekt za našu dugogdišnju klijenticu Cynthiu Davis (uz Wallovers projekt). Ovo je njen osobni webshop putem kojeg prodaje antikni nakit i nudi usluge dekorativnog slikanja.
Naš posao je bio odraditi redizajn […]

TWO Restaurant and Bar

“Udobna atmosfera, sa umjetničkim second-life décor-om, čini ovaj restoran savršenim West Side mjestom za okupljanjem”.

TWO Restaurant and Bar locirani su u Chicagu, te su jedan od naših prvih projekata. Posebnim ih čini njihova velika ponuda svjetske hrane i pića, te naravno, njihov dekor. Dekor čine ponovno iskorišteni elementi starog Chicaga, kao na primjer stara drvena […]

Durieux

“Tvrtku Durieux osnovali su Marija Leinweber, Nenad Popović, Miroslav Salopek i Dražen Tončić 1990. godine i jedna je od prvih nezavisnih i privatnih izdavačkih tvrtki u Hrvatskoj. Poduzeće se bavi izdavaštvom i grafičkim uslugama, a ima sedam stalno zaposlenih i dvadesetak stalnih vanjskih suradnika”.

Ovaj projekt je jedan od prvih projekata koje je Solvers tim preuzeo. […]

Revolucija-FIT

,

“Dobrodošli u svijet revolucionarnih cijena vrhunskih dodataka prehrani”.

Revolucija-FIT je tvrtka koja se bavi trgovinom dodataka prehrani za sve rekreativce i sportaše, te za one koji će to tek postati.
Ekipa iz Revolucija-FIT nam se javila kako bi im napravili moderan web shop, po pristupačnoj cijeni budući da su tek započinjali svoj posao (a znamo kako danas to […]

Azelija Art

“Tu smo kako bi Vam predstavili i približili „zeleno srce Hrvatske“ i ponudili koloplet ljepota Hrvatske”.

Azelija turistička agencija nas je kontaktirala kako bi im izradili web stranicu na kojoj bi predstavljali svoje ponude. Način na koji Azelija predstavlja “zeleno srce Hrvatske” morali smo približiti online korisnicima.

Ciljevi kod izrade ove stranice su bili:

– vizualno lijepa stranica
– […]

Zilliewear

,

“Lijepa plesna odjeća, za sve uzraste. Dizajnirana, izvorna, te proizvedena lokalno u Chicagu”

Zilliewear web trgovina je nastala iz ideje dvije suvlasnice i profesionalne plesačice, koje su željele ispuniti potrebe profesionalnih plesačica i plesača, za kvalitetnom odjećom za plesanje.

Ovi ciljevi su stavljeni pred nas:

– web trgovina treba imati HTML5 intro video na naslovnoj stranici
– za trgovinu […]

Extrapolate … LLC

“Extrapolate . . . LLC pruža stručnu statističku pomoć te minimizira trošak dizajniranja i statističke analize kliničkih ispitivanja te ishoda istraživačkih studija. To su stručnjaci u područjima biostatistike i epidemiologije, pružaju konzultacijske usluge za analizu podataka medicinskih uređaja, farmaceutskih te studije zdravstvene ekonomije”.

Dr. Freeman je već imala svoju poslovnu web stranicu. Prateći nove trendove, poželjela […]

FeatureHub

“Trebate više instagram sljedbenika? Dobit ćete promociju koju zaslužujete. Promovirajte svoj profil milijunima stvarnih i aktivnih korisnika”

FeatureHub je naš prvi online marketplace. Pomoću njega se susreću prodavači koji nude shoutoutove na svojim Instagram profilima i kupci koji na taj način žele na brži način dobiti veći broj kvalitetnih followera. Marketplace je već postojao, mi smo […]

Pin It on Pinterest