BLOG (poslovanje)

/BLOG (poslovanje)
­

Poslovanje – Blog – The Solvers

Dobrodošli na Solvers blog o poslovanju u Republici Hrvatskoj!

Budući da svakodnevno rješavamo svoje i tuđe probleme vezane uz poslovanje, odlučili smo svoja iskustva podijeliti sa drugima. Teme će biti raznolike, početi ćemo s uputama i savjetima za pokretanje vlastite firme, zatim ćemo se baviti papirologijom, evidencijama i formalnostima koje svaka firma mora imati i voditi. Trudit ćemo se redovno pisati nove članke no u današnjem ubrzanom tempu to nekada nije moguće. Osim samoih formalnosti vezane uz poslovanje baviti ćemo se i objašnjavanjem online prisutnosti i zašto je ona bitna danas, 2015. godine u Hrvatskoj.

Upravo zbog toga ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas konktatirajte.

Dopustite da Vaše poslovanje bude naša briga!

KAKO SE PRIPREMITI ZA PREZENTACIJU

Ako ste nakon mukotrpnog rada i mnogo neprospavanih noći napokon našli onaj projekt koji smatrate da je baš velika stvar, zapravo niste napravili puno toga.

Prezentacija nije slideshow u powerpointu. Prezentacija je dio vaše strategije plasiranja […]

Kalendar praznika 2016. godine – The Solvers

Kako optimalno spojiti slobodne dane? – Kalendar praznika 2016. godine – The Solvers
U firmama uvijek postoje oni zaposlenici koji najbolje uspiju iskoriste državne blagdane i slobodne dane. Svako spajanje neradnih dana s vikendom vrlo spremno dočekaju […]

Rezervacija tvrtke – PRIMJER I UPUTE – The Solvers

Obrazac rezervacije imena/naziva – MORA BITI ISPUNJEN U ELEKTRONSKOM OBLIKU – u protivnome će biti odbačen i morati ćete ga ponovno predavati!

Osnivanje d.o.o. – Rezervacija imena 2/2 – The Solvers

Ako već imate smišljeno ime koje bi moglo krasiti Vaše trgovačko društvo, za početak provjerite na internet stranici sudskog registra sudreg.pravosudje.hr postoji li već takvo ili slično ime.

Pin It on Pinterest