IZRADA WEB STRANICA

Proces stvaranja web stranice sastoji se od nekoliko koraka, koji se odvijaju uz stalnu komunikaciju i suradnju s klijentima. Na taj način, korak po korak, mi stvaramo jedinstvene i moderne web stranice. Koristeći se većim brojem novih tehnologija, specijalizirali smo se u proizvodnji “responzivnih” web stranica, a svaka od naših web stranica nakon što je napravljena po mjeri klijenta, prebacuje se u “WordPress” CMS sustav. Posebnost “responzivnog” dizajna je u tome što krajnji korisnik može pristupiti web stranici s bilo kojeg uređaja (smartphone, tablet) bez da se gubi kvaliteta pregleda. Kvaliteta je ista, bilo da se gleda preko mobitela, tableta ili desktop kompjutora. Više o našem procesu web dizajna možete saznati na našoj web dizajn infografici (trenutno samo na engleskom jeziku). WordPress omogućava Vama kao korisniku, da sa minimalnim tehničkim vještinama i minimalnim utroškom Vašeg vremena, možete samostalno mijenjati sadržaj stranice bez dodatnih troškova.

Svaku izrađenu stranicu analiziramo s nekolicinom alata kao Google Analytics, Crazyegg te Vam podnosimo detaljno izvješće sa statističkom analizom rada web stranice, 3 mjeseca nakon puštanja u pogon same stranice. Također, svaku web stranicu koju izradimo stavljamo na naš online portfolio, jer smo ponosni sa svakim projektom te inzistiramo na kvaliteti naših proizvoda i usluga.

ONLINE PRISUSTVO

Danas kad tražite nešto što Vam je potrebno, vjerojatno ne uzmete telefonski imenik nego na internetu “guglate” stvar ili uslugu koja Vam je potrebna. Vjerojatno na prvoj stranici rezultata pretrage nađete što ste tražili, te postoji velika vjerojatnost da postanete kupac firmi koju ste našli. To je upravo ono što želimo za Vaš posao. Jaka online prisutnost. Kad imate svoju web stranicu, postojite online, ali Vas je možda teže pronaći od Vaše konkurencije. Iz tog razloga optimiziramo Vašu web stranicu za pretraživače (SEO). Također, bitno je da ste aktivni online, kako bi privukli više kupaca kroz Vaš web. Zato pomažemo Vašem poslovanju sa dobrim oglašavanjem putem internet tražilica (SEM), pišemo blogove u Vaše ime, te Vas predstavljamo na društvenim mrežama.

VIZUALNI DIZAJN I BRANDING

Vizualno lijepe stvari privlače ljude. Isto je tako kod vizualnog dizajna. Vaš potencijalni kupac će donijeti brzu odluku utemeljenu na vašem vizualnom dizajnu. Ako im se ne svidi, postoji velika vjerojatnost da će otići s vašeg weba umjesto da ga nastave dalje proučavati. To se naziva “bounce rate” te ju je poželjno svesti na minimum. Što možemo napraviti da privućemo kupce? Nudimo uslugu stvaranja cijelog ili dijelomičnog vizualnog dizajna, uključujući izradu logotipova, dizajn promotivnih materijala, kao i uslugu izrade cijelog brandinga.

WEB APLIKACIJE

Web aplikacije su računalni programi koji omogućuju posjetiteljima web stranice da dostave i dohvate podatke u / iz baze podataka preko interneta koristeći svoje željene web preglednike. Podaci se potom predstavljen korisniku u pregledniku kao dinamički generirana informacija (u određenom obliku, primjerice u HTML-u pomoću CSS-a) preko web aplikacije putem web-poslužitelja. Definiranjem Vaših potreba možemo razviti prilagođene web aplikacija koja će najbolje zadovoljiti potrebe Vašeg poslovanja. Aplikacije koje radimo su responzivne, tako da Vaši klijenti moglu pristupiti Vašoj aplikaciji bez obzira koji uređaj koriste.

Zainteresirani ste za naše usluge ili Vas zanimaju cijene?

POŠALJITE UPIT